פאד קפאו תאילנדי

את הפאד קפאו או הפאד קפראו התאילנדי תפגשו בכל פינת רחוב בתאילנד.
זאת מנה של בשר טחון מטובל ומוקפץ עם זמן הכנה של 10 דקות בהגזמה. בתאילנד מניחים
את הבשר מעל לאורז לבן מאודה ומגישים ביצת עין או חביתה מעל הבשר.

החומרים

אופן ההכנה

1

למעוך את השום והצילי יחד בעלי ומכתש לכדי ממרח.

2

לחמם את השמן בווק ולטגן את עלי הבזיליקום כדי שיהיה קריספי, להוציא ולייבש על מגבת.

3

להכניס את ממרח הצילי והשום לשמן בווק ולהקפיץ לדקה ואז להוסיף את הבשר והבזיליקום ולהמשיך להקפיץ עד שהטלה מבושל למידת מדיום.

4

להוסיף את הבצל, הבצל הירוק את הצילי להקפיץ לעוד דקה להוסיף את רוטב הדגים רוטב הסויה רוטב הפטריות את הפלפל והסוכר ולהקפיץ עד שהטלה מוכן ולהגיש מעוטר בעלי בזיליקום המטוגנים.

5

הצעות להגשה – סטיקי רייס ועלי כוסברה טריה .