את הפאד קפאו או הפאד קפראו התאילנדי תפגשו בכל פינת רחוב בתאילנד.
זאת מנה של בשר טחון מטובל ומוקפץ עם זמן הכנה של 10 דקות בהגזמה. בתאילנד מניחים
את הבשר מעל לאורז לבן מאודה ומגישים ביצת עין או חביתה מעל הבשר.
החומרים
- 3 שיני שום קלופות
- 5-10 (לפי מידת חריפות רצויה) פלפל צילי אדום
- 2 כפות שמן חמניות
- חופן עלי בזיליקום
- 250 גר כתף טחון או קצוץ דק ביד
- חופן עלי בזיליקום
- 50 גר בצל קצוץ
- 2 בצל ירוק פרוס לרצועות
- 1 צילי גדול חתוך ל8
- 1 כף רוטב דגים, למפרידים בשר ודגים אפשר להחליף בקורט מלח
- 1 כף רוטב סויה בהיר
- 1 כף רוטב פטריות
- ½ כפית פלפל לבן
- 1 כפית סוכר