מנה מנצחת מהמטבח הסיני שכבשה את ישראל ואת הקיבה שלנו. מדובר במתכון סופר קל של עוף מוקפץ
יחד עם ירקות וקשיו ברוטב חלומי. זמן הכנה ובישול של 25 דק גג. מומלץ בחום לקלות כמות כפולה של
אגוזי קשיו כי את רובם אוכלים לפני שמגיע הרגע לשלב אותם במתכון
החומרים
- 1-1/2 כפות שמן חמניות
- 1 שן שום קצוצה
- 250 גר פילה עוף חתוך לגודל ביס
- 1 כפית צילי גרוס (לפי דרגת חריפות רצויה)
- 1 בצל קטן קצוץ דק
- 2 בצל ירוק חתוך לרצועות
- 100 גר פטריות שמפניון
- 1 כף רוטב דגים (למפרידי דגים ובשר להחליף ברוטב פטריות)
- 2 כפיות סוכר
- 1 כף רוטב סויה
- 1 פלפל צילי אדום גדול חתוך ל8
- 80 גר אגוזי קשיו קלויים
- חופן צילי יבש