צ'יקן קשיו

מנה מנצחת מהמטבח הסיני שכבשה את ישראל ואת הקיבה שלנו. מדובר במתכון סופר קל של עוף מוקפץ
יחד עם ירקות וקשיו ברוטב חלומי. זמן הכנה ובישול של 25 דק גג. מומלץ בחום לקלות כמות כפולה של
אגוזי קשיו כי את רובם אוכלים לפני שמגיע הרגע לשלב אותם במתכון

החומרים

אופן ההכנה

1

לחמם שמן בווק להוסיף את השום ולטגן לכ30 שניות רק עד השחמה ואז להוסיף את חתיכות העוף

2

להוסיף את הצילי ולערבב היטב לאיחוד.

3

להוסיף את שאר המרכיבים, הבצל ירוק, פטריות, רוטב הדגים, סוכר רוטב סויה וצילי ולהקפיץ הכול ביחד כ3 דק.

4

להגיש הישר מהמחבת ולפזר מעל קשיו קלוי וצילי יבש